Veelgestelde vragen

Wat voor materialen gebruiken jullie?

Wij gebruiken voor de zilveren producten “echt zilver” of ook wel 925 sterling zilver genoemd. De gouden producten worden gemaakt van 14 karaat gold filled. Voor meer informatie hierover, zie Materialen.

Hoe lang is de levertijd?

Aangezien het product handgemaakt is en op aanvraag wordt gemaakt, kan het wat langer duren voordat je het sieraad in huis hebt. In principe gaan wij uit van een levertijd van 7-10 dagen. Mocht je jouw sieraad om een speciale reden eerder in huis willen hebben, stuur ons dan even een berichtje en dan kijken we wat we voor je kunnen doen!

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

Voor bestellingen binnen Nederland zitten de verzendkosten in de prijs verwerkt. Wij versturen het sieraad middels een brievenbuspakketje, lekker makkelijk zodat je niet thuis hoeft te zijn! Daarnaast sturen we je een Track & Trace code zodat je wel weet wanneer je het pakketje kunt verwachten.

Voor bestellingen naar België of Luxemburg rekenen wij €5,15 verzendkosten, je krijgt dan een aangetekende zending inclusief Track & Trace code.

Kan ik mijn product retourneren?

We hopen natuurlijk dat dit niet nodig is, maar mocht je onverhoopt toch niet blij zijn met je sieraad, stuur ons dan een email via contact@medicalmilestone.nl met de gegevens van je bestelling en de reden van retour. Wij zullen je vervolgens de retourinstructies toesturen. De kosten voor het retourneren van een product zijn voor eigen rekening.

Hoe kan ik jullie bereiken?

Wij zijn op verschillende manieren bereikbaar, per email (contact@medicalmilestone.nl), via “stuur ons een bericht” op de website of per app/sms/bel 06-49896033.

Waar kan ik laten weten hoe geweldig blij ik met mijn Medical Milestone sieraad ben?

Waar je maar wil natuurlijk, je kan er een colomn over schrijven in de krant of een nieuwsitem voor de televisie van maken? Of je kan een beoordeling achterlaten op onze website, een mooie foto van jou met ons sieraad plaatsen op Instagram of Facebook (@medicalmilestone), wees zo creatief als je wil!