Retouren

We doen ons best om elke Medical Milestone klant blij te maken met kwalitatieve producten en goede service. Natuurlijk gaat er wel eens iets mis of zijn er dingen die beter kunnen. Mochten we dat zelf niet in de gaten hebben, laat het ons dan weten via contact@medicalmilestone.nl.

Levertijd
Na ontvangst van betaling zullen we jouw bestelling direct in behandeling nemen. Aangezien het sieraad handgemaakt en op aanvraag gemaakt wordt, hanteren wij een levertijd van 7-10 dagen. Het sieraad wordt mooi verpakt en past door de brievenbus, je hoeft dus niet thuis te zijn voor ontvangst! Heb je een spoedbestelling? Mail naar contact@medicalmilestone.nl en we kijken wat we voor je kunnen doen. 😊

Verzendkosten
Op dit moment verzendt Medical Milestone alleen naar Nederland, wij rekenen hiervoor géén verzendkosten. Zodra je pakketje is verzonden ontvang je via de mail een Track & Trace code om jouw zending te kunnen volgen.

Retourneren

Ben je toch niet blij met je bestelling? Dat vinden wij jammer!
Als het gaat om een Medical Milestone sieraad kun je het terugsturen tot 14 dagen na ontvangst van het product. Je krijgt dan het aankoopbedrag binnen 30 dagen teruggestort op je rekening.

Een product dient in de originele verpakking, ongedragen, ongebruikt en onbeschadigd terug te worden gezonden.

Een product terugsturen kun je als volgt doen:

 1. Stuur een e-mail naar contact@medicalmilestone.nl waarin je het volgende vermeldt: 
  – voor- en achternaam
  – ordernummer
  – welk product je wilt terugsturen
  – de reden van retour

Je ontvangt van ons een bevestigingsmail als we de retourmelding hebben ontvangen.

 1. Stuur het product in de originele verpakking naar: 
  Medical Milestone
  Beetslaan 85
  2281 TG Rijswijk

De kosten voor het terugsturen zijn voor eigen rekening. Medical Milestone raadt aan het product aangetekend te versturen.

Twijfel je of je je product kunt terugsturen? Stuur dan een mail naar contact@medicalmilestone.nl.