Over ons

Handgemaakte sieraden voor medewerkers in de zorg

Hoi! Graag geven we je een kijkje in hoe Medical Milestone kort geleden is ontstaan. Afgelopen zomer is Stéphanie na zes jaar zwoegen afgestudeerd als basisarts, een enorme mijlpaal voor haar. Lange tijd was zij op zoek naar een mooi afstudeercadeau om dit succes te vieren. Ik (Koen) wilde haar dolgraag verblijden met een cadeau dat zij dagelijks bij haar zou kunnen dragen en wat jaren lang mee zou gaan. Daarom heb ik in samenwerking met nown.shop een handgemaakte ketting voor haar laten maken, de Medical Milestone ketting goud. Voor het hangertje van deze ketting heb ik een esculaap ontworpen, om haar afstuderen en toekomstige werk in de zorg te symboliseren. Gelukkig was ze dolblij met haar cadeau, en draagt ze haar ketting elke dag.

Na enorm veel positieve reacties hebben we ons voorgenomen om zoveel mogelijk andere mensen die in de zorg werken blij te maken met dit sieraad! Dit is het perfecte cadeau om te vieren dat je bent afgestudeerd en in de zorg gaat werken! Naast een afstudeercadeau zijn onze sieraden ook uitermate geschikt als verjaardagscadeau, in verband met je eerste baan in de zorg of het afronden van je specialisatie. Wij vinden het feit dat je jouw steentje bijdraagt aan de zorg, genoeg reden is om jezelf dit prachtige sieraad cadeau te (laten) doen. We hopen jou hier ontzettend blij mee te maken en bij te kunnen dragen aan zoveel mogelijk medische mijlpalen!

Als je een vraag hebt over een van onze sieraden of iets anders met ons wilt delen, stuur ons dan gerust een berichtje via contact@medicalmilestone.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Veel liefs,

Koen en Stéphanie